Υπηρεσίες Προϊόντα

Μελέτη - σχεδιασμός - τεχνική επίβλεψη - κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων
Κλιματισμός

Η εταιρία έχοντας να επιδείξει ένα σημαντικό αριθμό έργων σε διαφορετικά κτίρια μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων στον τομέα του κλιματισμού.


Έχουμε την δυνατότητα κατασκευής, επισκευής και συντήρησης ακόμα και των πιο απαιτητικών έργων.


Εξασφαλίζουμε την βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση για χώρους ειδικών απαιτήσεων αλλά και για έργα μεγάλου εύρους ψυκτικής ισχύος

Εξαερισμός

Η AIR COOLING SYSTEMS με καταγεγραμμένη εξειδίκευση στον τομέα του εξαερισμού και της διαχείρισης αέρα, διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το πιο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, ώστε να καλύψει την κάθε ανάγκη αποτελεσματικά και οικονομικά. Συμμορφώνεται με το σύνολο των Ευρωπαϊκών κανονισμών ορθής λειτουργίας.

Ψύξη

Από σούπερ μάρκετ έως ψυκτικές αποθήκες, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα, παρέχουμε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για κάθε ανάγκη με το χαμηλότερο κόστος. H βέλτιστη ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με το σεβασμό προς το περιβάλλον και την οικονομία είναι οι στόχοι μας και αυτούς επιτυγχάνουμε για τους πελάτες μας.

Θέρμανση - Θερμοϋδραυλικά

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων θέρμανσης και ενέργειας για οικιακή και επαγγελματική χρήση που διαθέτουμε, ικανοποιεί ακόμη και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις εγκαταστάσεων θέρμανσης.


Η εμπειρία και η ενασχόληση στον τομέα των σύγχρονων θερμοϋδραυλικών συστημάτων και φυσικού αερίου προσφέρει στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς και ειδικών κατασκευών χώρους.


Δραστηριοποιούμαστε συγχρόνως στο χώρο των εισαγωγών, με αξιόπιστα, πρωτοποριακά και σύγχρονα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και σας προσφέρουμε πολυετή εγγύηση για αυτά, αλλά και για την εργασία μας.


Μελέτη - Σχεδιασμός

Όπως ήδη είπαμε η εταιρία διαθέτει το απαραίτητο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό και δίκτυο συνεργατών, ώστε να προχωρήσει αξιόπιστα στη μελέτη και το σχεδιασμό της εγκατάστασης που θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δικές σας ανάγκες.


Οι συνεργάτες μας και αφού εξετάσουν προσεκτικά το χώρο σας, θα σχεδιάσουν για εσάς τις πλέον σύγχρονες, αποδοτικές και οικονομικές λύσεις..

Κατασκευή - Τεχνική Επίβλεψη

Τη φάση του σχεδιασμού ακολουθεί η φάση της κατασκευής. Η Air Cooling Systems συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού αναφορικά με τα υλικά και τα μηχανήματα. Επίσης η επίβλεψη της κατασκευής από τους έμπειρους τεχνικούς μας διασφαλίζει πως το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό.

Συντηρήσεις και επισκευές ψυκτικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων εξαερισμού
Eco Protector Certification

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΨΥΞΗΣ Ή ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΘΟΡΙΟΥΧΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΚ)517/2014

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

  1. Καταγραφή και χαρτογράφηση των μονάδων κλιματισμού, ψύξης ή αντλιών θερμότητας της εγκατάστασης.
  2. Μελέτη επάρκειας και βέλτιστης λειτουργίας εγκατάστασης(είδος, έτος κατασκευής, ψυκτικό μέσο, ύπαρξη συστήματος ανίχνευσης διαρροών, κατάσταση-απόδοση)
  3. Συντήρηση μονάδων(εξειδικευμένο service για την προστασία από την νόσο των Λεγεωνάριων), ανάκτηση-πλήρωση-αξιοποίηση ψυκτικού μέσου.
  4. Έκδοση εγγύησης καλής λειτουργίας – Ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης
Συντηρήσεις και επισκευές ψυγείων και ψυκτικών διανεμητών ζύθου - αναψυκτικού - χυμών (post-mix)

H Air Cooling Systems έχει ειδικευτεί και διαθέτει εμπειρία 25 ετών, στο service των Post mix και των ψυγείων αναψυκτικών & ζύθου παρέχοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας συντήρηση και επισκευής βλαβών.

Υπηρεσίες στην ανακατασκευή επαγγελματικών ψυγείων

Εξειδικευμένη ομάδα της Εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες της σε καθετοποιημένη μονάδα πλήρους ανακατασκευής ψυγείων.

Slider